Limbo

Jag har nu varit hemma en vecka. Det känns som längre då jag helt ignorerat var solen står på himlen. Kroppen min fnyser åt den mesiga maten jag trycker i mig, det är inte i närheten för att orka vandra fyra mil om dagen. Sallad, vad är det? Men just nu ska jag inte heller vandra något, så det är nog att göra det bästa av situationen.

Jag har haft en mängd idéer om vad jag ska hitta på. De flesta inkluderar att fixa min cykel och dra iväg norrut. Tyvärr inser jag att jag måste ha någonstans att bo i höst, och att söka bostad tar tid har jag insett. Det är en process som går i snigelfart, trots att jag har tillräckligt med köpoäng för att få någonting. Det här hindrar mig från att göra något mer produktivt än att se över mina servrar eftersom alla mina planer innefattar att ta sig till ställen utan tillgång till Internet, vilket behövs för att söka bostad. Jag kan inte ens ta mig till mina föräldrars sommarstuga. Istället får jag hänga här i Västerås och titta på raggare. Power Big Meet har intagit staden, och det är tämligen svårt att undvika även om man mestadels sitter hemma och ser på Game of Thrones. Ibland är bilarna välvårdade, oftast verkar ägarna slåss om vem som har mest rost på chassit.

Big Power Meet

Iallafall, så fort jag har fått klartecken på ett rum i Luleå drar jag upp dit. Jag har fått en vän att köra några lådor till Hemavan och en pastor jag aldrig träffat att köra samma lådor vidare till Luleå. Resten av lådorna tar jag med mig på tåget. Jag äger inte så väldigt många saker. Väl uppe tänker jag dra till Ritsem och vandra tills jag tröttnat på det, eller iallafall tills jag får tillträde till min bostad (man kan inte tröttna på vandring). Jag ska försöka få in ett besök hos en vän i Sorsele, kanske ett scoutläger också, vi får se.

Det är rätt svårt att flyttpacka när man inte vet vart man ska. Kommer jag bo i ett möblerat rum? Hur mycket får jag ens plats med? Det borde nog klarna under den närmsta veckan, men just nu är det tämligen förvirrande. Vissa saker är också svåra att få ner i lådor. Hade jag inte beställt sex par skor från Tyskland för ett år sedan hade jag aldrig haft en låda stor nog att rymma min högtalare, som är precis en centimeter för hög för att rymmas i en flyttlåda.

Får jag bara ett rum med en fyra meter lång vägg (vilket alla verkar ha) tänker jag skaffa en hängmatta och bygga en ställning till den. Det kan bli spännande om jag hamnar på fjärde eller femte våningen; det är ändå inte helt lätt att få in en fyra meters tvärbalk i ett sådant rum. Det lär bli en post om det i sinom tid.

This article is my 2nd oldest. It is 487 words long